خانه / فرمول نویسی / توابع متنی / تابع TEXTJOIN در اکسل

تابع TEXTJOIN در اکسل

تابع TEXTJOIN در اکسل یکی از ۶ تابع اضافه شده به مجموعه اکسل ۲۰۱۹ می باشد. از این تابع برای به هم چسباندن اطلاعات ثبت شده در سلولهای مختلف اکسل استفاده میشود.

این تابع همانند تابع CONCAT بوده با این تفاوت که در تابع TEXTJOIN میتوان کاراکتر خاصی را به عنوان جدا کننده مقادیر سلولهای مختلف تعریف نمود.

ورودیهای تابع TEXTJOIN در اکسل

تابع TEXTJOIN در اکسل تعداد ۲۵۶ ورودی دریافت می نماید که در ورودی اول این تابع یک یا چند کاراکتر به عنوان جدا کننده مقادیر تعریف می شود (برای مثال ثبت “-” در ورودی اول این تابع، به معنی آن است که مابین کلیه مقادیری که باید به یکدیگر چسبانده شوند، کاراکتر “-” آورده شود). ورودی دوم بیانگر نحوه برخورد با سلولهای خالی می باشد که دو حالت TRUE و FALSE را می‌پذیرد. ثبت مقدار TRUE در ورودی این تابع به معنی نادیده گرفتن سلولهای خالی در محدوده انتخاب شده می باشد و ثبت مقدار FALSE در این ورودی به معنی در نظر گرفتن سلولهای خالی در محدوده منتخب می باشد.

در ورودی سوم تا ۲۵۶ ام این تابع محدوده سلولها یا مقادیری که میخواهیم به یکدیگر بچسبانیم آورده شود.

در تصویر ذیل، چند مورد از کاربرد های این تابع آورده شده است.

 

همانطور که در شکل فوق مشاهده می شود، در سلول A2، B2 و C2 واژه های “آقای”، “علی” و “احمدی” ثبت شده است و در صورتی که بخواهیم این مقادیر را به یکدیگر بچسبانیم، به گونه‌ای بین هر کلمه ویرگول قرار داده شود، کافی است از تابع TEXTJOIN به صورت ذیل استفاده نمود.

=TEXTJOIN(“,”,TRUE,A2:C2)

در ردیف ۵ و ۶ تصویر فوق تفاوت انتخاب حالت TRUE یا FALSE مشاهده می شود. همانطور که مشاهده می شود، با وجود آنکه در هر دو ردیف ستون B خالی می باشد، در ردیف ۵، به علت انتخاب حالت TRUE در ورودی دوم این تابع، سلول خالی نادیده گرفته شده و نتیجه به صورت ۱۲/۹۵ مشاهده می‌شود در حالی که در ردیف ۶ به علت انتخاب حالت FALSE در ورودی دوم تابع، با سلول خالی همانند سلول های پر برخورد می شود و نتیجه به صورت ۱۲//۹۵ خواهد بود.

درباره‌ی امید معتمدی

محقق، مدرس، نویسنده و مشاور در حوزه تحلیل داده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.